Marko 2

Mirësevini në website-in tonë !

Marko 2 eshte e specializuar ne fushen e ndertimeve civile dhe industriale si: Godinat Rezidenciale, Ndertime Industriale dhe Infrastrukture, Qendra Sociale e Kulturore dhe Rikonstruksione, ne bashkepunim me kompani te ndryshme prestigjioze ne Shqiperi.

Aktiviteti Ynë

Ekselencë dhe cilësi

Ne bëjmë përpjekjet më të mira me pasion të pafund dhe shpirt sfidues për të arritur dhe tejkaluar cdo pritshmëri, për t’u bërë më të mirët në çdo mënyrë.

Integriteti & Siguria

Përmbushim premtimin e misionit tonë nëpërmjet sjelljes që reflekton ndershmëri, përgjegjësi & drejtësi, në veprim. Bëjmë përpjekje intensive për të promovuar & mbrojtur sigurinë & mirëqënien e të gjithë punonjësve.

Puna në grup & Bashkëpunimi

Ne punojmë së bashku drejt një vizioni të përbashkët dhe pranojmë se mund të arrijmë më shumë nëpërmjet bashkëpunimit. Ne nxisim pikat e forta individuale dhe diversitetin për të qënë më produktiv.

Partnerët Tanë