AEROPORTI NËNË TEREZA

Aeroporti ndërkombëtar “NënëTereza” është aeroporti i vetëm i Shqipërisë. Ai është i njohur zakonisht si Aeroporti Ndërkombëtar i Rinasit, dhe është vendosur në veriperëndim të Tiranës.

Shoqeria jone ështe pjesë e këtij projekti si nënkontraktor per punime rifiniture.