ALPHA BANK

Ndertesa e “Alpha Bank” ndodhet ne qender te Tiranes, materialet e perdorura jane nga me cilesoret.

Shoqeria jone ështe pjesë e këtij projekti si nënkontraktor per punimet e brendshme dhe fasadat.