ELITE 2

Kompleksi rezidencial “Elite 2” ndodhet në qytetin turistik të Dhërmiut, me një sipërfaqe totale ndërtimi prej 3.500 m2. “Elite 2” përbehët nga një bllok vilash luksoze dy dhe tre katëshe.

Shoqeria jone ështe pjesë e këtij projekti si nënkontraktor per punimet e brendshme dhe fasadat.