"HOTEL OLIVIO"

Ndërtesa e hotel Olivio ndodhet në qytetin turistik te Dhërmiut. Hoteli përbëhet nga tre godina tre-katëshe, me standarte të larta arkitektonike dhe estetike. Marterialet e përdorura janë nga me cilësoret.

Marko 2 eshte kontraktuar per te gjithe procesin e ndertimit.