KATEDRALJA "RINGJALLJA E KRISHTIT"

Katedralja “Ringjallja e Krishtit” ndodhet në Qendër të Tiranës. Është Katedralja e tretë me e madhe ortodokse në Ballkan. Kompleksi i Katedrales përfshin këto struktura: Katedralen, Kishën e Lindjes së Jezusit, Këmbanen, Qëndrimin e Sinodit të Shenjtë, Qendrën Kulturore, Një librari, dy kupolat e tjera, dhe një muzeum i vogël. Kubeja e Katedrales është 32.2 metra i lartë, ndërsa kulla e këmbanës arrin 46 metra. Që kur është ndërtuar është bërë një atraksion turistik.

Shoqeria jone ështe pjesë e këtij projekti si nënkontraktor per punimet e brendshme dhe fasadat.