KOMPLEKS VILASH NË “SHËN STEFAN”

Kompleksi i vilave ndodhet ne Shen Stefan, Mali i Zi, me standarte të larta arkitektonike dhe estetike.

Shoqeria jone ka marre pjese ne kompleksin e vilave per punimet e brendshme dhe fasadat.