KOMPLEKSI ARBION

Kompleksi “Arbion” eshte ndertuar ne qytetin e Tiranes me standarte te larta Arkitektonike dhe estetike.

Shoqeria jone është kontraktuar në këtë projekt për të gjithë procesin e ndërtimit.