KOMPLEKSI "COLOMBO 2"

“Colombo 2” perbehet nga nje bllok vilash rezidenciale luksoze, te vendosura në një lokalitet të qetë pranë qytetit të Tiranës. Vilat rezidenciale luksoze, janë ndërtuar me cilësinë më të lartë të materialeve dhe specialistëve në tregun shqiptar.

Shoqeria jone ështe pjesë e këtij projekti si nënkontraktor per punimet e brendshme dhe fasadat.