KOMPLEKSI KARL TOPIA

Kompleksi Karl Topia është I vendosur në qytetin e Tiranës tek Zogu i Zi me një sipërfaqe totale ndërtimi prej 20.000 m2.

Shoqëria jonë është pjesë e këtij projekti si nënkontraktor për punimet e brendshme dhe fasadat.