"LUANI-A" SPA & WELLNESS CENTER

Ndërtesa ndodhet në qytetin e Shkodrës, me standarde të larta arkitektonike dhe estetike, e cila tashmë është kthyer në një pikë referimi në këtë zonë. Ajo është e përbërë nga fusha të ndryshme, stacioni i gazit, restorant & salle per organizime eventesh, pishina, spa&wellness center, supermarket etj.

Shoqeria jone është kontraktuar në këtë projekt për të gjithë procesin e ndërtimit.