PRESTIGE RESORT

Kompleksi i vilave ndodhet ne Golem, Kavaje, me standarte të larta arkitektonike dhe estetike. Ai është i përbërë nga 12 vila një-katëshe dhe 5 godina tre-katëshe.

Shoqeria jone ështe pjesë e këtij projekti si nënkontraktor per punimet e brendshme dhe fasadat.