PROKURORIA E KRIMEVE TE RENDA

Prokuroria e Krimeve të Rënda ndodhet ne qytetin e Tiranës.

Shoqeria jone ështe pjesë e këtij projekti si nënkontraktor per punimet e brendshme dhe fasadat.