RIVIERA BLU

Riviera Blu eshte nje Kompleksi Rezidencial turistik i pozicionuar në një nga kodrat më piktoreske të zonës, pak metra mbi plazhin e mrekullueshëm të Vlores.

Shoqeria jone ështe pjesë e këtij projekti si nënkontraktor per punimet e brendshme dhe fasadat.