SHOPPING CENTRE "DELTA CITY"

“Delta City” eshte nje qender tregetare e cila ndodhet ne Mal te Zi dhe ne Serbi.

Kompania jonë është pjesë e këtij projekti si nënkontraktor për punimet e brendshme dhe fasadat në pesë nga dyqanet e saj më të rëndësishme si Marks & Spencer, Yamamay, Mothercare, Esprit dhe Tally Wejl.