VODAFONE ALBANIA

Ndertesa e Vodafon Albania ndodhet ne autostraden Tirane- Durres, Kashar. Materialet e perdorura jane nga me cilesoret.

Shoqeria jone ështe pjesë e këtij projekti si nënkontraktor per punimet e brendshme dhe fasadat.